Crop-maiou cu gât reiat

215.00
mdl

Crop-maiou cu gât și fără mâneci reiat PURE.SIMPLE este realizat din microfibră moale și texturată, folosind tehnologie modernă fără cusături laterale, în cea mai bună fabrică din Italia. Silueta aderentă și textura în relief vertical conferă un aspect suplu corpului și accentuează avantajele acestuia. Alegeți să asortați cu o fustă mini de aceeași textură și nuanță sau cu leggings similari.
Articol: TO080

Parametrii modelului: bust 83 cm, talie 61 cm, șolduri 87 cm, înălțime 171 cm.

Măsurători produs:
Circumferința bustului: 64 cm
Lățimea elasticului de jos: 3,5 cm
Lungimea mânecii măsurată de la umăr: fără mâneci
Lungimea produsului pe spate: 35 cm
Înălțimea decolteului: 3 cm
Mărimi disponibile: O/S

Culori disponibile: negru, cappuccino, agrișă, afine, lavandă, portocală, violet deschis.

Compoziție: 93% poliamidă 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB