Fustă mini reiată

260.00
mdl
Mini-fusta PURE.SIMPLE este realizată folosind o tehnologie modernă fără cusături din microfibră texturată, la cea mai bună fabrică din Italia. Talia înaltă și banda elastică densă vor asigura o potrivire sigură, în timp ce efectul reiat și croiala strâmtă vor accentua silueta.
Articol: GO025

Parametrii modelului: bust 83 cm, talie 61 cm, șolduri 87 cm, înălțime 171 cm.

Măsurători produs:
Circumferința șoldurilor: 65 cm
Circumferința taliei: 52 cm
Lățimea elasticului de sus: 6 cm
Lungimea produsului: 43,5 cm
Dimensiuni disponibile: Mărime universală (One Size)
Culori disponibile: negru, cappuccino, violet deschis, afine, agrișă, lavandă, portocală

Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan


Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB