Body-longsleeve

183.00
mdl
Body- longsleeve cu mânecă lungă și spate deschis PURE.SIMPLE este realizat folosind tehnologia modernă fără cusături din microfibră elastică. Partea inferioară a produsului este decorată cu un model de chiloți thong cu un dispozitiv de fixare sub formă de două cârlige, cu posibilitatea de a regla înălțimea potrivită . Mânecile lungi, decolteul tip barcă, spatele deschis și silueta adiacentă ajută la crearea unor look-uri senzuale și de weekend.

Măsurătorile produsului:
Circumferința bustului: 67cm (О/S)
Circumferința taliei: 67cm (О/S)
Circumferința de jos: 67cm (О/S)
Lungimea produsului până la dispozitiv de fixare : 55,5 cm(О/S)
Lungimea mânecii (de la cusătura umărului): 57,5 cm(О/S)
Lățimea mânecii jos: 19 cm (О/S)
Lățimea umărului: 3,5 cm (О/S)

Adâncimea decolteului frontală: 3 cm(О/S)

Adâncimea decolteului spatelui: 23 cm(О/S)


Culori disponibile: alb, bej, negru, coffee, cappuccino, lavandă.
Mărimi disponibile: О/S

Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan

Informații despre material:
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB