Leggings reiați pe diagonală

620.00
mdl
Leggings reiați pe diagonală Pure Simple sunt realizați din microfibră cu textură densă,folosind tehnologia modernă fără cusături de la cea mai bună fabrică din Italia.Pentru îmbunătățirea posturii ,centura lată din exterior este realizată cu o nervură oblică și completată de o inserție triunghiulară,care îngustează vizual talia. Cusăturile exterioare sunt realizate folosind o tehnologie specială pentru a rezista suprasolicitărilor funcționale.Partea interioară este moale și extrem de elastică.Leggings au efect de modelare și corecție,alungind vizual picioarele și subliniind avantajele. Combinati cu crop -top cu mânecă lungă cu textură și nuanță identică.

Articol: PA1096
Parametrii modelei: bust 84cm, talie 61cm, șolduri 94см, înălțimea 173см, mărimea purtată de model: S/M

Mărimi disponibile: S/M; L/XL
Culori disponibile: denim, negru, coffee, alb.
*nuanțele deschise sunt ușor transparente, recomandăm acoperirea zonei șoldurilor cu o cămașă lungă, un sacou sau un hanorac.

Măsurători produs:
Circumferința taliei: 46см (S/M), 50см (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 56см (S/M), 64см (L/XL)
Înălțimea elasticului: 9,5см (S/M), 9,5 см (L/XL)
Circumferința piciorului la bază: 18см (S/M), 20см (L/XL)
Lățimea elasticului de jos: 2см (S/M), 2см (L/XL)
Lungimea produsului: 78см (S/M), 80см (L/XL)

Compoziție: 96% microfibră, 4% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB