Leggings clasici

312.00
mdl
Leggings clasici PURE.SIMPLE sunt realizate folosind o tehnologie modernă fără cusături laterale, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul aparține colecției SOFT. Produsul este tricotat din fire și mai elastice și moi, oferind o senzație tactilă incredibil de plăcută și garantând o durată îndelungată de utilizare. Elasticul tricotat integral, cu un aspect ușor canelat la brâu, subliniază perfect talia. Cusătura interioară plată a leggings-urilor nu se simte deloc.

Articol: PURPA934
Parametrii modelului: bust 86 cm, talie 59 cm, șolduri 90 cm, înălțime 178 cm, mărimea purtată de model: S/M

Mărimi disponibile: S/M; L/XL
Culori disponibile: negru, cappuccino, khaki, vișiniu, navi, coffee, bej, gri, alb.
*nuanțele deschise sunt ușor transparente, recomandăm acoperirea zonei șoldurilor cu o cămașă lungă, un sacou sau un hanorac.

Măsurători produs:
Circumferința taliei: 56 cm (S/M), 58 cm (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 60 cm (S/M), 60 cm (L/XL)
Înălțimea elasticului: 5,5 cm (S/M), 5,5 cm (L/XL)
Circumferința piciorului la bază: 17 cm (S/M), 18 cm (L/XL)
Lățimea elasticului de jos: 2,5 cm (S/M), 2,5 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 79 cm (S/M), 84 cm (L/XL)

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.