Leggings de ciclism reiați scurți

490.00
mdl
Leggings de ciclism reiați scurți PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră elastică, într-un model fără cusături laterale, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul este completat de o talie tricotată, care asigură o potrivire sigură pe corp, confort maxim și ușurință în utilizare. Sunt ideali atât pentru ținutele de casă, cât și pentru cele urbane și sportive.
Articol: PURSH082

Parametrii modelului: mărimea purtată de model: XS/S

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 27cm (XS/S)
Circumferința șoldurilor: 30cm (XS/S)
Înălțimea taliei: 10cm (XS/S)
Circumferința piciorului în partea de jos: 15,5 cm (XS/S)
Lățimea elasticului în partea de jos: 2cm (XS/S)
Lungimea produsului: 40cm (XS/S)

Mărimi disponibile: XS/S
Culori disponibile: limone, lime, portocală, negru, cappuccino
Compoziție produs: 95% microfibră, 5% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB