Pijama

550.00
mdl
Pijama din microfibră mătăsoasă PURE.SIMPLE este realizată folosind o tehnologie modernă fără cusături laterale în cea mai bună fabrică din Italia. Marginea topului este decorată cu dantelă delicată. Bretelele sunt reglabile pentru o potrivire mai confortabilă.

Pantaloni scurți cu talie înaltă sunt completați cu o bandă elastică largă în țesătură nervurată. Originalitatea produsului este oferită de nervura subțire texturată și marginea ondulată de jos, iar croiala liberă permite să te bucuri de confort maxim în timpul somnului.

Parametrii modelului:
Înălțime 170 cm, bust 85 cm, talie 58 cm, șolduri 88 cm, mărimea pe model: S/M

Mărimi disponibile: S/M (unică)
Culori disponibile: alb, bej.

Dimensiunile topului:
Circumferința la baza produsului: 84 cm (S/M)
Circumferința bustului: 76 cm (S/M)
Înălțimea produsului de la bretele: 45,5 cm (S/M)
Înălțimea laterală: 33 cm (S/M)
Lățimea bretelei: 1 cm (S/M)

Dimensiunile pantaloni scurți:
Circumferința taliei: 59 cm (S)
Înălțimea produsului: 34,5 cm (S)
Lățimea benzii elastice la talie: 3 cm (S)

Compoziția produsului: 94% microfibră, 6% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB