Leggings de ciclism clasici

294.00
mdl
Șorți de ciclism clasici PURE.SIMPLE sunt realizați cu tehnologie modernă fără cusături laterale la cea mai bună fabrică din Italia. Acest model aparține colecției SOFT. Produsul este tricotat din fire și mai elastice și moi, oferind o senzație tactilă incredibil de plăcută și garantând o durată lungă de utilizare. Banda elastică tricotată uniform, cu un mic model în relief, evidențiază perfect talia. Lipsa cusăturii laterale conferă un sentiment maxim de confort, iar cusătura interioară plană nu se simte deloc.

Parametrii modelului: bust 83 cm, talie 61 cm, șolduri 87 cm, înălțime 171 cm.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54 cm (S/M), 58 cm (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 64 cm (S/M), 69 cm (L/XL)
Înălțimea taliei: 6 cm (S/M), 6 cm (L/XL)
Circumferința piciorului în partea de jos: 14 cm (S/M), 14 cm (L/XL)
Lățimea taliei în partea de jos: 2 cm (S/M), 2 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 44 cm (S/M), 49 cm (L/XL)

Mărimi disponibile: S/M, L/XL
Culori disponibile: roz, navi, khaki, portocaliu, vișiniu.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB