Set top cu bretele subțiri, reglabile și cupe și chiloți-brazilian

600.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți brazilian și un top cu bretele subțiri reglabile și cu cupe, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele subțiri reglabile și cu cupe PURE.SIMPLE este realizat din microfibră mătăsoasă în cea mai bună fabrică din Italia. Topul a fost conceput special, luând în considerare toate nevoile și particularitățile anatomice ale femeilor. Bretelele reglabile ajută la plasarea topului la înălțimea dorită și creează efectul de lifting, în timp ce cupa subțire oferă formă și asigură opacitatea chiar și pentru culoarea albă.
Articol: PURBR508

Dimensiunile produsului:
Circumferința inferioară a produsului: 55 cm (S/M); 56 cm (L/XL)
Circumferința pieptului: 62 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M); 18 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)

Chiloții-brazilian PURE.SIMPLE sunt realizați din microfibră delicată folosind tehnologia modernă fără cusături. Modelul dezvăluie parțial fesele. Cusătura laterală lipsește complet, iar cusătura plată cu structură nu se simte deloc. Cusătura igienică a bentiței este realizată cu fir de bumbac.
Articol: PURSL661

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M), 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 18 cm (S/M), 20 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice de la talie: 2,5 cm (S/M), 2,5 cm (L/XL)
Lățimea întăritorului: 5,5 cm (S/M), 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 4,5 cm (S/M), 5 cm (L/XL)

Mărimile disponibile pentru set: S/M, L/XL
Culorile disponibile pentru set: albastru pastel, peach fuzz, coffee, alb, negru, bej, cappuccino, gri, lavandă, vișiniu, khaki.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB