Set bra și chiloți brazilian

600.00
mdl
Setul delicat PURE.SIMPLE este realizat din microfibră mătăsoasă cu textură subțire reiată, folosind tehnologia modernă fără cusături laterale, în cea mai bună fabrică din Italia.

Parametrii modelei: bust 84cm, talie 61cm, șolduri 94см, înălțimea 173см, mărimea purtată de model: XS/S

Topul cu bretele subțiri reglabile, cu decolteu în formă de V și decupaj oval în spate, este confecționat cu textură subțire reiată. Încrețitura la nivelul bustului accentuează zona decolteului. Bretelele reglabile ajută la plasarea topului la înălțimea dorită. Banda elastică integrată cu nervuri subțiri în partea de jos asigură susținerea naturală a bustului și o potrivire confortabilă.
Articol: PURBR701

Dimensiunile produsului:
Circumferința inferioară a produsului: 58 см O/S
Circumferința pieptului: 56 см O/S
Înălțimea produsului: 30 см O/S
nălțimea pe lateral: 7 см O/S
Lățimea bretelei: 1см O/S

Chiloții brazilian cu talie înaltă accentuează șoldurile. Bata lată elastică integrată cu nervuri subțiri se așază strâns pe corp, dar bata este moale și nu creează disconfort. Căptușeala din bumbac asigură un comoditate maximă. Originalitatea setului
redă textură modelelor.
Articol: PURSL823

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54 см O/S
Înălțimea produsului: 26,5 см O/S
Lățimea benzii elastice în talie: 5 см O/S
Lățimea căptușelii: 8 см O/S
Înălțimea laterală: 7,5 см O/S

Mărimea disponibilă: O/S
Culori disponibile pentru set: alb, negru, cappuccino, liliac pastel, albastru pastel, peach fuzz

Compoziție: 92% microfibră, 7% elastan, 1% cotton.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB