Set top cu bretele subțiri și chiloți-slip

408.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți slip și un top cu bretele subțiri, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologie modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele subțiri PURE.SIMPLE are un decolteu semicircular și o bandă elastică densă în partea de jos, care fixează suplimentar sânii. Pentru o potrivire mai confortabilă, topul are inserții texturate pe părțile laterale și în centru. Topul cu bretele subțiri PURE.SIMPLE este perfect atât ca element de bază pentru lenjerie, cât și pentru ținutele de casă.
Articol: PURBR462

Dimensiunile produsului:
Circumferința în partea de jos a produsului: 56 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 59 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 20 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 0,7 cm (S/M); 0,7 cm (L/XL)

Chiloții slip PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră delicată. Modelul universal de chiloți este potrivit pentru purtare zilnică. Fesele acoperite și deschiderea din bumbac oferă o senzație de confort maxim.
Articol: PURSL607

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 56 cm (S/M); 61 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 23 cm (S/M); 24,5 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice a taliei: 2,8 cm (S/M); 3 cm (L/XL)
Lățimea bumbacului în zona intimă: 7,5 cm (S/M); 8 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 9 cm (S/M); 8 cm (L/XL)

Culorile disponibile: alb, negru, bej, lavandă, gri, gri-albastru, cappuccino, coffee.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB