Set top cu bretele subțiri și chiloți-thong

408.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE, format din chiloți model thong și top pe bretele subțiri Made in Italy, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul pe bretele subțiri are un decolteu semicircular și o bandă elastică strânsă în partea de jos, care susține suplimentar bustul. Pentru o potrivire mai confortabilă, topul are inserții texturate pe părțile laterale și în centru.
Articol: PURBR462

Dimensiunile produsului:
Circumferința în partea de jos: 56 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 59 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 20 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)
Lățimea bretelelor: 0,7 cm (S/M); 0,7 cm (L/XL)

Chiloții-thong au cusături plate plasate sub căptușeala igienică și tăieturile. Cusăturile laterale lipsesc complet. Pentru un confort și igienă sporite, căptușeala este cusută cu fire de bumbac. Banda elastică întreagă se potrivește strâns pe corp. Acest model de chiloți este perfect pentru îmbrăcămintea cu siluetă strânsă.
Produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult dacă sunt îngrijite corespunzător.
Articol: PURPE047

Măsurătorile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M); 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea piesei vestimentare: 18 cm (S/M); 20 cm (L/XL)
Lățimea elasticului de la talie: 2,5 cm (S/M); 2,5 cm (L/XL)
Lățimea partii igienice: 5,5 cm (S/M); 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 4,5 cm (S/M); 5 cm (L/XL)

Setul este disponibil în culorile: lime, peach fuzz, albastru pastel, ocra, negru, alb, suriu-albastru, cappuccino, coffee, vișiniu, bej, gri.
Dimensiunile disponibile: S/M și L/XL.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB