Set top cu bretele subțiri, reglabile și cupe și chiloți-boxer

600.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți-boxer și un top cu bretele subțiri și reglabile și cupe, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologie modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele subțiri, reglabile și cupe PURE.SIMPLE este confecționat din microfibră mătăsoasă la cea mai bună fabrică din Italia. Acest top a fost special conceput, ținând cont de toate nevoile și caracteristicile anatomice ale femeilor. Bretelele reglabile permit așezarea cupei la înălțimea dorită și creează efectul de lifting, iar cupa subțire conferă formă și asigură opacitatea chiar și pentru culoarea albă.
Articol: PURBR508

Dimensiunile produsului:
Circumferința în partea de jos a produsului: 55 cm (S/M); 56 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 62 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 18 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)


Chiloți-boxer PURE.SIMPLE sunt realizate din microfibră moale și netedă, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul acoperă complet șoldurile.

Părțile laterale largi nu restricționează mișcarea, iar elasticul întreg și lăsticul din bumbac sunt create pentru confort maxim.
Model universal pentru utilizare zilnică.
Articol: PURBX382

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54cm (S/M); 58cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 20cm (S/M); 22cm (L/XL)
Lățimea bandei elastice la talie: 3,5cm (S/M); 3,5cm (L/XL)
Lățimea astovicii: 5,5cm (S/M); 6cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 24cm (S/M); 27cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, bej, cappuccino, gri, negru.
Mărimi disponibile: S/M, L/XL


Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB