Set top cu bretele late și susținere și chiloți-brazilian

490.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți model brazilian și un top cu bretele late, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta va înlocui cu succes lenjeria clasică.

Top cu bretele și susţinere adăugătoare la piept este confecționat din microfibră, cu o țesătură densă, folosind tehnologia modernă fără cusături. Modelul are un decolteu semicircular și un elastic dens în partea de jos; sub bust este realizat un role special care imită o balenă, iar pe părțile laterale și în centru sunt inserții texturate. Acest complex susține bustul în mod confortabil și sigur.
Articol: PURBR463

Dimensiunile produsului:
Circumferința la baza produsului: 53 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 56 cm (S/M); 63 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 28 cm (S/M); 30 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 12 cm (S/M); 12,5 cm (L/XL)
Lățimea elasticului în partea de jos: 4 cm (S/M); 4 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 3 cm (S/M); 3 cm (L/XL)
Înălțimea în față: 13 cm (S/M); 14 cm (L/XL)
Înălțimea în spate: 9 cm (S/M); 9,5 cm (L/XL)

Chiloții brazilian PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră delicată folosind tehnologia modernă fără cusături, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul dezvăluie parțial fesele. Cusătura laterală lipsește complet, iar cusătura plană este complet imperceptibilă. Căptușeala igienică este realizată din bumbac.
Articol: PURSL661

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M), 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 18 cm (S/M), 20 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice de la talie: 2,5 cm (S/M), 2,5 cm (L/XL)
Lățimea întăritorului: 5,5 cm (S/M), 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 4,5 cm (S/M), 5 cm (L/XL)

Mărimile disponibile pentru set: S/M; L/XL
Culorile disponibile pentru acest set sunt: alb, negru, bej, lavandă, cappuccino, coffee, gri, visiniu.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB