Set de lenjerie din dantelă

550.00
mdl
Setul delicat PURE.SIMPLE este realizat din microfibră dantelată mătăsoasă, cu dantelă, folosind tehnologia modernă fără cusături și fără cusături laterale, în cea mai bună fabrică din Italia.

Topul cu bretele subțiri reglabile, cu decolteu în formă de V și decupaj oval în spate, este finisat cu dantelă. Încrețitura la nivelul bustului accentuează zona decolteului. Banda elastică integrată cu nervuri subțiri în partea de jos asigură susținerea naturală a bustului și o potrivire confortabilă.
Articol: BR600

Dimensiunile produsului:
Circumferința de jos a produsului: 50,5 cm (S/M); 55 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 55 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M); 17,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 8,5 cm (S/M); 10 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)

Chiloții brazilian cu talie înaltă accentuează șoldurile. Banda elastică integrată cu nervuri subțiri se așază strâns pe corp și permite poziționarea chiloților la înălțimea dorită. Căptușeala de bumbac asigură un confort maxim. Tricotajul dantelat și marginea de dantelă adaugă originalitate.
Articol: SL688

Măsurători ale produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 19 cm (S/M); 21,5 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice în talie: 2,7 cm (S/M); 2,7 cm (L/XL)
Lățimea căptușelii: 6 cm (S/M); 6 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 5,3 cm (S/M); 5,7 cm (L/XL)

Dimensiuni disponibile pentru set: S/M; L/XL
Culori disponibile pentru set: alb, negru, bej, cappuccino, gri, pudră, afine.

Compoziție: 90% microfibră, 10% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB