Set top cu bretele subțiri, reglabile și cupe și chiloți-thong

600.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE, format din chiloți model thong și top pe bretele subțiri și reglabile cu cupe Made in Italy, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele subțiri, reglabile și cupe PURE.SIMPLE este realizat din microfibră mătăsoasă în cea mai bună fabrică din Italia. Acest top a fost special conceput pentru a ține cont de toate nevoile și caracteristicile anatomice ale femeilor. Bretelele ajustabile ajută la plasarea topului la înălțimea dorită și creează un efect de lifting, în timp ce cupa subțire oferă formă și asigură opacitate chiar și pentru culoarea albă.
Articol: PURBR508

Dimensiunile produsului:
Circumferința în partea de jos: 55 cm (S/M); 56 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 62 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 18 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11 cm (L/XL)
Lățimea bretelelor: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)

Chiloții-thong au cusături plate plasate sub căptușeala igienică și tăieturile. Cusăturile laterale lipsesc complet. Pentru un confort și igienă sporite, căptușeala este cusută cu fire de bumbac. Banda elastică întreagă se potrivește strâns pe corp. Acest model de chiloți este perfect pentru îmbrăcămintea cu siluetă strânsă.
Articol: PURPE047

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M); 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 18 cm (S/M); 20 cm (L/XL)
Lățimea elasticului taliei: 2,5 cm (S/M); 2,5 cm (L/XL)
Lățimea tivului igienic: 5,5 cm (S/M); 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 4,5 cm (S/M) 5 cm (L/XL)

Culori disponibile: negru, alb, cappuccino, ciocolatiu, vișiniu, bej, gri, coffee, peach fuzz, albastru pastel.
Mărimi disponibile: S/M; L/XL.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB