Set top cu bretele subțiri și chiloți-brazilian

408.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți brazilian și un top cu bretele subțiri, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele subțiri PURE.SIMPLE are un decolteu semicircular și o bandă elastică densă în partea de jos, care susține suplimentar sânii. Pentru o potrivire mai confortabilă, topul are inserții texturate pe laterale și în centrul pieptului.
Topul cu bretele subțiri PURE.SIMPLE este potrivit atât ca element principal de lenjerie intimă, cât și pentru ținutele de casă.
Articol: PURBR462

Dimensiunile topului:
Circumferința în partea de jos a produsului: 56 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Circumferința pieptului: 59 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M); 20 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 0,7 cm (S/M); 0,7 cm (L/XL)

Chiloți-brazilian PURE.SIMPLE sunt realizați din microfibră delicată folosind tehnologia modernă fără cusături. Modelul dezvăluie parțial fesele. Cusătura laterală lipsește complet, iar cusătura plată cu structură nu se simte deloc. Cusătura igienică a bentiței este realizată cu fir de bumbac.
Articol: PURSL661

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M), 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 18 cm (S/M), 20 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice de la talie: 2,5 cm (S/M), 2,5 cm (L/XL)
Lățimea întăritorului: 5,5 cm (S/M), 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 4,5 cm (S/M), 5 cm (L/XL)

Mărimile disponibile pentru set: S/M; L/XL
Culorile disponibile pentru set: lime, albastru pastel, peach fuzz, alb, negru, bej, lavandă, cappuccino, coffee, gri, vișiniu, khaki, gri-albastru.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB