Set top cu bretele subțiri, reglabile și cupe și chiloți-culotte

600.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE, format din chiloți model culotte și top pe bretele subțiri, ajustabile, cu cupe, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta înlocuiește cu succes lenjeria clasică.

Topul pe bretele subțiri, ajustabile, cu cupe PURE.SIMPLE este confecționat din microfibră mătăsoasă la cea mai bună fabrică din Italia. Acest top a fost conceput special, ținând cont de toate nevoile și caracteristicile anatomice ale femeilor. Bretelele ajustabile permit poziționarea topului la înălțimea dorită și crearea efectului de lifting, iar cupele subțiri conferă formă și asigură opacitatea chiar și în cazul culorii albe.
Articol: PURBR508

Dimensiunile topului:
Circumferința în partea de jos: 55 cm (S/M); 56 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 62 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 18 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11 cm (L/XL)
Lățimea bretelelor: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)

Chiloții-culotte PURE.SIMPLE sunt realizați dintr-o microfibră moale și netedă. Acesta este cel mai confortabil model de chiloți pentru uz zilnic. Părțile laterale largi nu restricționează mișcarea, iar banda elastică întreagă și căptușeala din bumbac asigură confort maxim.
Articol: PURCU113

Dimensiunile chiloților:
circumferința taliei: 54 cm (S / M); 60 cm (L / XL)
înălțimea produsului: 19 cm (S / M); 21 cm (L / XL)
lățimea elasticului de la talie: 2,5 cm (S / M); 2,5 cm (L / XL)
lățimea bumbacului: 5,5 cm (S / M); 6,5 cm (L / XL)
înălțimea laterală: 10 cm (S / M); 11,5 cm (L / XL)

Dimensiunile disponibile: S/M; L/XL
Culorile disponibile: alb, negru, bej, gri, lavandă, khaki, vișiniu, cappuccino.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB