Set top cu bretele late și susținere și chiloți-culotte

490.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți model - culotte și top cu bretele late, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta va înlocui cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele late și susținerea pieptului este confecționat din microfibră, cu o țesătură densă, folosind tehnologia modernă fără cusături. Modelul are un decolteu semicircular și un elastic dens în partea de jos; sub bust este cusut un șir special - imitând sârma, precum și inserții texturate pe părțile laterale și în centru. Acest complex susține confortabil și sigur bustul.
Articol: PURBR463

Dimensiunile produsului:
Circumferința la baza produsului: 53 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 56 cm (S/M); 63 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 28 cm (S/M); 30 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 12 cm (S/M); 12,5 cm (L/XL)
Lățimea elasticului în partea de jos: 4 cm (S/M); 4 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 3 cm (S/M); 3 cm (L/XL)
Înălțimea în față: 13 cm (S/M); 14 cm (L/XL)
Înălțimea în spate: 9 cm (S/M); 9,5 cm (L/XL)

Chiloți-culotte -Cel mai confortabil model de chiloți. Culotte-urile PURE.SIMPLE sunt realizate din microfibră moale și netedă în cea mai bună fabrică din Italia. Părțile laterale largi nu restricționează mișcările, iar banda elastică întreagă și căptușeala de bumbac sunt create pentru confort maxim.
Articol: PURCU113

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 19 cm (S/M); 21 cm (L/XL)
Lățimea elasticului în talie: 2,5 cm (S/M); 2,5 cm (L/XL)
Lățimea căptușelii: 5,5 cm (S/M); 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea pe lateral: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)

Culorile disponibile: negru, alb, bej, cappuccino, vișiniu, lavandă, gri.
Dimensiuni disponibile: S/M; L/XL

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB