Top cu bretele subțiri

168.00
mdl
Topurile delicate, fără cusături, pe bretele subțiri PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy sunt realizate din microfibră mătăsoasă. Modelul are un decolteu semicircular și o bandă elastică densă în partea de jos, care fixează în plus sânii. Pentru o potrivire mai confortabilă, pe laterale și în centrul pieptului, topul are inserții texturate.
Nu sunt prevăzute căptușeală suplimentară și cupe.

Topul cu bretele subțiri PURE.SIMPLE este potrivit atât ca element de bază al lenjeriei intime, cât și pentru ținutele casnice; inclusiv pentru ținutele de zi cu zi și sport, în combinație cu colanți, pantaloni scurți de ciclism sau blugi; tricou, maieu sau pulover.

Articol: PURBR462

Dimensiunile produsului:
Circumferința de jos a produsului: 56 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 59 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 20 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 0,7 cm (S/M); 0,7 cm (L/XL)

Culori disponibile: lime, albastru pastel, peach fuzz, ocra, alb, negru, gri-albastru, lavandă, cappuccino, coffee, gri, vișină, khaki, bej, albastru deschis.
Mărimi disponibile: S/M; L/XL

Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB