Top cu cupe

400.00
mdl
Top cu bretele reglabile și cupe PURE.SIMPLE este realizat din microfibră mătăsoasă la cea mai bună fabrică din Italia. Topul a fost special conceput ținând cont de toate nevoile și particularitățile anatomice ale femeilor. Bretelele ajustabile ajută la poziționarea topului la înălțimea dorită și creează efectul de lifting, iar cupa subțire conferă formă și asigură opacitatea chiar și pentru culoarea albă.
Articol: PURBR508

Dimensiunile produsului:
Circumferința de jos a produsului: 55 cm (S/M); 56 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 62 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 18 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 10 cm (S/M); 11 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 1 cm (S/M); 1 cm (L/XL)

Culori disponibile: albastru pastel, peach fuzz, coffee, alb, bej, negru, cappuccino, lavandă, gri.
Mărimi disponibile: S/M; L/XL

Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB