Chiloți-brazilian

120.00
mdl
Chiloți-brazilian PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră fină, folosind tehnologia modernă fără cusături, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul dezvăluie parțial fesele. Cusătura laterală lipsește complet, iar cusătura plană de susținere nu se simte deloc. Lăsticul igienic este cusut cu ață de bumbac.
Articol: PURSL661

Dimensiuni disponibile: S/M; L/XL
Culori disponibile: peach fuzz, albstru pastel, lime, alb, negru, bej, suriu-albastru,  lavandă, cappuccino, ciocolată, gri, coffee, vișiniu, khaki.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 53 cm (S/M), 57,5 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 18 cm (S/M), 20 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice de la talie: 2,5 cm (S/M), 2,5 cm (L/XL)
Lățimea întăritorului: 5,5 cm (S/M), 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 4,5 cm (S/M), 5 cm (L/XL)

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB