Chiloți-boxer

200.00
mdl

Chiloți-boxer PURE.SIMPLE sunt realizate din microfibră moale și netedă, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul acoperă complet șoldurile.

Părțile laterale largi nu restricționează mișcarea, iar elasticul întreg și lăsticul din bumbac sunt create pentru confort maxim.
Model universal pentru utilizare zilnică.
Articol: Артикул: PURBX382

Mărimi disponibile: S/M, L/XL
Culori disponibile: alb, bej, cappuccino, gri, coffee, negru.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54cm (S/M); 58cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 20cm (S/M); 22cm (L/XL)
Lățimea bandei elastice la talie: 3,5cm (S/M); 3,5cm (L/XL)
Lățimea astovicii: 5,5cm (S/M); 6cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 24cm (S/M); 27cm (L/XL)

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.


ПОЛИТИКА ВОЗВРАТА И ОБМЕНА