Costum de baie întreg cu căptușeală

267.00
mdl
Costumul de baie întreg PURE.SIMPLE este confecționat din microfibră densă cu o textură de tricotaj care imită alveolele, utilizând tehnologia modernă fără cusături, la cea mai bună fabrică din Italia. Costumul de baie este perfect pentru viitoarele mame. Bretelele late, decolteul mediu în față și cel mai adânc în spate adaugă un aer clasic modelului într-o interpretare modernă.

Datorită căptușelii, costumul de baie nu devine transparent când este ud (cu excepția costumelor de baie de nuanțe deschise, care au o transparență ușoară a părților întunecate atunci când sunt ude). În ciuda lipsei cupei și a sârmelor, sânii sunt susținuți foarte bine. Are un efect corectiv. Poate fi folosit ca body-cămașă în ținutele de vară sau sub haine, ca strat de bază.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 58cm (S/M); 62cm (L/XL)
Lungimea produsului: 61cm (S/M); 64cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 14cm (S/M) 15cm (L/XL)
Adâncimea decolteului în față: 14,5cm (S/M); 15cm (L/XL)
Adâncimea decolteului pe spate: 32,5cm (S/M); 33cm (L/XL)
Lățimea bretelelor: 3cm (S/M); 3cm (L/XL)
Circumferința decolteului pentru picioare: 46cm (S/M); 50cm (L/XL)
Lățimea căptușelii: 6,5cm (S/M); 7cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, galben, portocaliu.
Mărimi disponibile:  L/XL

Compoziție: 96% poliamidă 4% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB