Tricou cu bretele late

390.00
mdl
Baza garderobei: tricou cu bretele late și decolteu rotund PURE.SIMPLE, realizat folosind tehnologia modernă fără cusături din microfibră fină la cea mai bună fabrică din Italia.

Tricou cu bretele late este potrivit de minunat pentru viitoarele mame. Se întinde bine și acoperă complet burtica și spatele până în ultimele zile de sarcină.

Tricou cu bretele late va fi de neânlocuit și după sarcină, la activități sportive, ca element principal sau de încălzire, precum și pentru ținutele zilnice și casnice.

Dimensiunile produsului:
Circumferința bustului: 68cm (S/M); 72cm (L/XL)
Circumferința taliei: 68cm (S/M); 72cm (L/XL)
Circumferința de jos: 68cm (S/M); 72cm (L/XL)
Lățimea bretelelor: 2,7cm (S/M, L/XL)
Adâncimea decolteului: 14cm (S/M); 16cm (L/XL)
Circumferința brațului: 44cm (S/M); 48cm (L/XL)
Lungimea produsului: 59cm (S/M); 64cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, negru, bej, khaki, ocru, ciocolată, coffee, cappuccino.
Mărimi disponibile: S/M, L/XL

Compoziție: 93% poliamidă 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB