Top cu bretele subțiri

168.00
mdl
Topurile delicate, fără cusături, pe bretele subțiri PURE.SIMPLE sunt realizate din microfibră mătăsoasă în cea mai bună fabrică din Italia. Topul este perfect pentru mamele viitoare și cele care alăptează. Modelul are un decolteu semicircular și o bandă elastică densă în partea de jos, care fixează suplimentar sânii. Pentru o potrivire mai confortabilă, topul are inserții texturate pe laterale și în centru.

Dimensiunile produsului:
Circumferința la baza produsului: 56 cm (S/M); 59 cm (L/XL)
Circumferința la nivelul pieptului: 59 cm (S/M); 68 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 16,5 cm (S/M) 20 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 0,7 cm (S/M); 0,7 cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, negru, bej deschis, suriu-albastru, cappuccino, coffee, gri, vișiniu, khaki, bej, albastru, roz.
Mărimi disponibile: S/M; L/XL

Compoziție: 93% poliamidă 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB