Chiloți culotte

120.00
mdl
Cel mai confortabil model de chiloți. Chiloții PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră moale și netedă la cea mai bună fabrică din Italia. Părțile laterale largi nu restricționează mișcările, iar banda elastică și stratul de bumbac asigură confortul maxim.

Un model universal pentru uz zilnic.

Mărimi disponibile: S/M, L/XL
Culori disponibile: negru, alb, bej, cappuccino, gri, ciocolatiu, vișină, khaki.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 19 cm (S/M); 21 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice la talie: 2,5 cm (S/M); 2,5 cm (L/XL)
Lățimea stratului de bumbac: 5,5 cm (S/M); 6,5 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 10 cm (S/M); 11,5 cm (L/XL)

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB