RO | RU
Vouchere cadou PURE.SIMPLE

În perioada 1-31 martie, lansăm o promoție pentru toți clienții noștri dragi.

La achiziționarea de produse care nu fac parte din promoții, în valoare de minimum 500 de lei, oferim un voucher cadou în valoare de 50 de lei, 100 de lei, 150 de lei sau un voucher pentru livrare gratuită, valabil pentru achiziții în orice zi a lunii aprilie!
Cum pot să obțin un voucher PURE.SIMPLE?
Vaucherele PURE.SIMPLE sunt disponibile în valori nominale de 500 de lei, 100 de lei, 150 de lei și livrare gratuită. La efectuarea unei comenzi în valoare de 500 de lei, vă oferim un voucher în valoare de 50 de lei sau livrare gratuită; la o comandă în valoare de 1000 de lei - voucher de 100 de lei; la o comandă în valoare de 1500 de lei - voucher de 150 de lei.
Ce se întâmplă dacă comanda mea are o sumă intermediară, de exemplu 700 de lei?
În acest caz, vă vom oferi un voucher în valoare de 50 de lei sau vă vom sugera să completați comanda până la suma de 1000 de lei, astfel încât valoarea voucher-ului dvs. să fie de 100 de lei.
Ce se întâmplă dacă valoarea comenzii mele este de 2000 de lei?
În acest caz, vă vom oferi două vouchere: unul în valoare de 150 de lei și unul în valoare de 50 de lei. Sau vă vom oferi un voucher în valoare de 150 de lei și un voucher pentru livrare gratuită.
Ce articole pot achiziționa pentru a primi un voucher PURE.SIMPLE?
Orice produse care nu sunt incluse în promoții.
Cum ar fi: top cu bretele subțiri, top cu bretele subțiri reglabile, top cu bretele late, top cu bretele late în dungi, orice model de chiloți, crop-top cu mâneci lungi, malete, longsleeve, colanți în dungi cu talie înaltă, colanți clasici în dungi, pantaloni scurți pentru biciclete, set de lenjerie din dantelă, set de lenjerie în dungi, costum de baie, tricou cu bretele late, pijama.
Rețineți că nu putem oferi un voucher dacă comanda dvs. include produse promoționale, cum ar fi seturile de lenjerie: top cu bretele subțiri și chiloți, top cu bretele late și chiloți, top cu bretele subțiri reglabile și chiloți, 3 perechi de chiloți din bumbac. Aceste seturi sunt întotdeauna în promoție și nu se combină cu alte promoții.
De asemenea, sunt excluse orice produse care beneficiază de reduceri sezoniere sau de vânzări.
Cum voi primi voucherele PURE.SIMPLE?
Dacă plasați comanda pe site-ul nostru, în momentul confirmării comenzii, managerii noștri vă vor comunica nominalul voucherului și îl vor pune în pachetul cu comanda.
Dacă plasați comanda prin intermediul Direct, managerii vor indica, de asemenea, valoarea nominală a voucherului și îl vor pune în pachetul cu livrarea.
Dacă alegeți să ridicați comanda personal din showroom, voucherul dvs. va fi prezentat imediat și pus în pachetul cu comanda.
Când și cum pot folosi voucherul PURE.SIMPLE?
În orice zi din 1 până în 30 aprilie, puteți folosi voucherele PURE.SIMPLE pentru a achiziționa produse PURE.SIMPLE în orice sumă, fără restricții privind produsele care nu sunt incluse în reduceri sau promoții.
Pot să îmi dau mai departe voucher-ul PURE.SIMPLE?
Da, desigur. Puteți să dați cadou voucherele dvs. prietenei, mamei sau surorii. Ne-ar face plăcere să-i primim pe cei dragi ai dvs. și să poată utiliza voucherul în aceleași condiții.