Crop-top cu mânecă lungă

270.00
mdl
Crop-top cu mânecă lungă. Modelul scurtat cu o siluetă strânsă este realizat cu o tehnologie modernă fără cusături din microfibră de densitate medie la cea mai bună fabrică din Italia.
Combinați topul scurt cu colanți sau pantaloni scurți de ciclism pentru look-uri sportive și cu blugi sau pantaloni scurți pentru ținute de zi cu zi.

Măsurători ale produsului:
Circumferința bustului: 66cm (S/M)
Circumferința sub bust: 64cm (S/M)
Lățimea benzii de jos: 4,5cm (S/M)
Lungimea mânecii de la umăr: 58cm (S/M)
Lățimea mânecii în partea de jos: 20cm (S/M)
Înălțimea benzii de jos a mânecii: 2,5cm (S/M)
Lungimea produsului pe spate: 40cm (S/M)

Culori disponibile: khaki, vișiniu.
Mărimi disponibile: S/M (unic)
Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan


Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB