Leggings reiați cu talie înaltă

330.00
mdl
Leggings cu talie înaltă cu model în dungi PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră densă texturată, folosind o tehnologie modernă fără cusături, în cea mai bună fabrică din Italia. Pentru o potrivire corectoare, talia largă este realizată cu un model în dungi subţiri atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară. Dungile mai late pe lungime alungesc și întăresc vizual picioarele. Cusătura laterală exterioară lipsește. Cusătura interioară plată este moale și extrem de elastică.

Parametrii modelului:
Înălțime 170 cm, bust 83 cm, talie 58 cm, șolduri 86 cm, mărime pe model: S/M

Mărimi disponibile: S/M; L/XL
Culori disponibile: khaki, vișiniu, navi.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 46 cm (S/M), 50 cm (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 56 cm (S/M), 64 cm (L/XX)
Înălțimea benzii elastice: 9,5 cm (S/M), 9,5 cm (L/XL)
Circumferința deschiderii piciorului: 18 cm (S/M), 20 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice a deschiderii piciorului: 2 cm (S/M), 2 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 78 cm (S/M), 80 cm (L/XL)

Compoziție: 96% microfibră, 4% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.