Chiloți-thong

120.00
mdl
Chiloții thong PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy dezvăluie la maximum fesele. Sunt realizați folosind tehnologia modernă fără cusături. Cusăturile plate sunt situate sub lăsticul igienic și tăieturile. Pentru un confort și igienă sporite, lăsticul este cusut cu ață de bumbac.

Cusătura laterală lipsește complet. Elasticul întreg este strâns pe corp. Acest model de chiloți este perfect pentru îmbrăcăminte cu siluetă strânsă.

Dimensiunile produsului:
circumferința taliei: 53cm (S/M), 57.5cm (L/XL)
înălțimea produsului: 18cm (S/M), 20cm (L/XL)
lățimea elasticului de la talie: 2.5cm (S/M), 2.5cm (L/XL)
lățimea laștoviței: 5.5cm (S/M), 6.5cm (L/XL)
înălțimea pe lateral: 4.5cm (S/M), 5cm (L/XL)

Culori disponibile: suriu-albastru, vișiniu, khaki, ciocolatiu.
Mărimi disponibile: S/M, L/XL.

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB