Set top cu bretele late și susținere și chiloți-boxer

490.00
mdl
Setul PURE.SIMPLE din colecția Made in Italy, compus din chiloți-boxer și un top cu bretele late cu susţinere adăugătoare, va deveni indispensabil în garderoba fiecărei femei. Realizat cu tehnologia modernă fără cusături din microfibră mătăsoasă, acesta va înlocui cu succes lenjeria clasică.

Topul cu bretele late și susţinere adăugătoare la piept este realizat din microfibră, cu țesătură densă, folosind tehnologia modernă fără cusături. Modelul are un decolteu semicircular și o bandă elastică cu nervuri subțiri în partea de jos; sub sân, se află un val special - imitând o balenă, precum și inserții texturate pe laterale și în centrul pieptului. Această combinație asigură un suport maxim de confort și siguranță pentru sânii.
Articol: PURBR463

Dimensiunile produsului:
Circumferința de jos a produsului: 53 cm (S/M); 60 cm (L/XL)
Circumferința bustului: 56 cm (S/M); 63 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 28 cm (S/M) 30 cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 12 cm (S/M); 12,5 cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice de jos: 4 cm (S/M); 4 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 3 cm (S/M); 3 cm (L/XL)
Înălțimea în față: 13 cm (S/M); 14 cm (L/XL)
Înălțimea în spate: 9 cm (S/M); 9,5 cm (L/XL)

Chiloți-boxer PURE.SIMPLE sunt realizate din microfibră moale și netedă, la cea mai bună fabrică din Italia. Modelul acoperă complet șoldurile.

Părțile laterale largi nu restricționează mișcarea, iar elasticul întreg și lăsticul din bumbac sunt create pentru confort maxim.
Model universal pentru utilizare zilnică.
Articol: PURBX382

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54cm (S/M); 58cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 20cm (S/M); 22cm (L/XL)
Lățimea bandei elastice la talie: 3,5cm (S/M); 3,5cm (L/XL)
Lățimea astovicii: 5,5cm (S/M); 6cm (L/XL)
Înălțimea laterală: 24cm (S/M); 27cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, bej, cappuccino, gri, coffee, negru.
Mărimi disponibile: S/M, L/XL


Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.
Fabricat  în Italia.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB