Leggings de ciclism cu talie înaltă reiați S/M

312.00
mdl
Șorți de ciclism cu talie înaltă reiați PURE.SIMPLE sunt confecționați din microfibră elastică și densă, într-un model fără cusături laterale, la cea mai bună fabrică din Italia. Cusătura interioară este plată, moale și foarte elastică. Modelul este completat de o talie tricotată, largă, care asigură o potrivire sigură pe corp, confort și ușurință în utilizare. Pantalonii scurți au proprietăți corective. Sunt ideali pentru ținutele urbane și sportive. Nuanțele deschise sunt ușor transparente.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 45 cm (S/M), 48 cm (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 59 cm (S/M), 63 cm (L/XL)
Înălțimea taliei: 9,5 cm (S/M), 9,5 cm (L/XL)
Circumferința piciorului în partea de jos: 30 cm (S/M), 33 cm (L/XL)
Lățimea taliei în partea de jos: 2 cm (S/M), 2 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 44,5 cm (S/M), 48 cm (L/XL)

Mărimi disponibile: S/M, L/XL
Culori disponibile: khaki, vișiniu, navi.

Parametrii modelului: Înălțime 170 cm, bust 85 cm, talie 58 cm, șolduri 88 cm, mărimea purtată de model: S/M

Compoziție produs: 93% microfibră, 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB