Costum de baie întreg cu căptușeală L/XL

267.00
mdl
Costumul de baie întreg PURE.SIMPLE, realizat din microfibră densă cu o tricotaj texturat ce imită fagurele, este produs folosind o tehnologie modernă fără cusături în cea mai bună fabrică din Italia.

Bretelele late, decolteul mediu în față și mai adânc în spate adaugă un aspect clasic modelului într-o interpretare modernă. Datorită căptușelii, costumul de baie nu este transparent atunci când este ud (cu excepția costumelor de baie de nuanțe deschise, care prezintă o ușoară transparență a părților întunecate când sunt ude). Se potrivește oricărui tip de siluetă. În ciuda lipsei de cupe inserționate și de balene, sânii sunt susținuți foarte bine. Are un efect de corecție. Poate fi folosit și ca body-bluză în ținutele de vară.

Costumul de baie include un pachet special cu fermoar pentru depozitare mai confortabilă în geanta de plajă.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 58 cm (S/M); 62 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 61 cm (S/M); 64 cm (L/XL)
Înălțimea produsului: 14 cm (S/M); 15 cm (L/XL)
Adâncimea decolteului în față: 14,5 cm (S/M); 15 cm (L/XL)
Adâncimea decolteului în spate: 32,5 cm (S/M); 33 cm (L/XL)
Lățimea bretelei: 3 cm (S/M); 3 cm (L/XL)
Circumferința deschiderii pentru picioare: 46 cm (S/M); 50 cm (L/XL)
Lățimea părții igienice: 6,5 cm (S/M); 7 cm (L/XL)

Culori disponibile: alb, cappuccino, culoarea nucului, violet deschis, galben, portocală
Mărimi disponibile:  L/XL

Compoziție: 96% poliamidă, 4% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.

POLITICA DE RETURNARE ȘI SCHIMB